Ha az ember sokat motorozik, hosszabb tűrákra megy, akkor sokszor fáj a háta, hiszen legyen szó egy klasszikus vagy egy trial motorról, az nem kifejezetten a kényelem miatt közkedvelt. Persze vannak nagy motorok, amiknek a tervezésekor nagyon figyeltek a kényelmi funkciókra is, de nem ez az általános, nem ez a jellemző.

Mikor egy hosszabb túra után leszállunk a motorról, mindenkinek el vannak zsibbadva már a testrészei és mindenki a hátát, a gerincét fájlalja.

Most, hogy otthonról dolgozik mindenki, aki csak teheti, én is otthoni munkavégzésre kényszerültem. Ennek vannak előnyei és hátrányai is. A legnagyobb hátránya mind közül az volt a számomra, hogy nagyon rossz forgószékem volt otthon. Sosem töltöttem huzamosabb ideig 8 órát otthon a számítógép előtt, így sose realizáltam, mennyire kényelmetlenek hosszútávon a székeim, főleg, hogy a motorozás miatt sokszor fáj a hátam azután, mikor valakinek az utasa vagyok.

Mivel ennyire rossz az otthoni székem, végül úgy döntöttem, hogy venni fogok egy gamer széket, amit kifejezetten a számítógép előtt eltöltött hosszú időre tervezték.

A https://www.bestmarkt.hu/alkatreszek-periferiak/szamitogep-kiegeszito-c1045/gamer-szek-c1410 oldalon találtam is egy nagyon jót. A gamer székek a kialakításukból adódóan nagyon kényelmesek, emiatt pedig sokba is kerülnek.

De a https://www.bestmarkt.hu/alkatreszek-periferiak/szamitogep-kiegeszito-c1045/gamer-szek-c1410 oldalon sikerült találnom egy egészen olcsónak számító jó minőségű modellt. Ezen a széken nem szabad spórolni, hiszen pont az a lényege, hogy sokkal kényelmesebb, mint a klasszikus irodai székek és a gerincbántalmaktól is jobban véd. Igyekeztem olyan modellt választani, ami árban és minőségben is kedvező.

Sok oldalt végig néztem, de persze a https://www.bestmarkt.hu/alkatreszek-periferiak/szamitogep-kiegeszito-c1045/gamer-szek-c1410 oldalon találtam meg a legjobb ajánlatot. Sokszor szoktam innen rendelni, mert elég olcsó, és mindig nagyon meg voltam eddig elégedve a termékek minőségével is.

Nagyon sok dolgot lehet itt kapni, szeretek csak úgy böngészni az oldalon, amikor rám jön a vásárolhatnék. Mindig mindent bepakolok a kívánság listámra, aztán várom, hogy olcsóbb legyen és akkor veszem meg őket.

A gamer szék is nagyon jó, amit innen vettem, egyszerűen imádom, borzasztóan kényelmes, végre nem fog fájni a hátam akkor sem, hogyha órákat töltök a laptop előtt. Teljesen megérte ez a kis beruházás, hiszen az egészségi állapotom a tét.