Nyilván nem lesz most ez olyan izgalmas, mint a motorozás, de mégis úgy éreztem, hogy most írnom kell egy olyan lazító cikket erre az oldalra, ami egy kicsit nem a trial motorozás körül mozog, egy kicsit nem a motorsport van a középpontjában, hanem valami teljesen más. Persze tudom, hogy az itteni kedves olvasók a motoros cikkek miatt vannak itt és most is arra számított ezután a kissé sem árulkodó cím után, hogy megint valami titkos motoros témáról lesz szó, de el kell, hogy keserítselek most benneteket: nem motoros témáról lesz szó. Mégpedig azért nem, mert szerintem minden blogra kellenek kitekintők és vendégcikkek, amik teljesen másról szólnak. Mint most épp arról, hogy a cégmódosítás díja igazából mennyibe is kerül.

Nyilván ez azért került elő, mert aktualitása van az életemben, ezért gondoltam, hogyha bárki más is hasonló cipőben jár, akkor annak egy kis segítségként szolgálhat. A cégmódosítás díja attól függ, hogy milyen mértékű módosítást kell eszközölni. Aki már céget módosít, az valószínűleg alapított is és látta már, hogy ez mennyi papírmunkával jár. Nos, ebből már ki lehet logikázni, hogy mi mennyi munkával járhat a módosítás terén, hogy mondjuk vannak olyan témák, amiket valószínűleg könnyebb ledokumentálni és vannak olyanok, amik nagyon sok papírral járnak.

Ennek megfelelően alakította ki a csomagjait az a cég, akiknél én is csináltam ezt a procedúrát, meg anno még az alapítást is. A topcegalapitas.eu-nál kétféle csomagot lehet megkülönböztetni aszerint, hogy milyen mértékű és jellegű módosítást kell elvégezni. Az egyszerűbb módosítások, mint mondjuk akár egy székhely módosítása, átírása az olcsóbb csomagba esik – ami azt jelenti egészen pontosan, hogy 17 900 forint + áfa a szolgáltatás ára. Ebben benne vannak azok az elemek, amik a cégalapításnál is, tehát ugyanúgy rendelkezésünkre állnak a kérdések esetén és készséggel válaszolnak mindenre, egy óránk van konzultálni és aláírni a szükséges papírokat, valamint az ügyvéd által ellenjegyzett dokumentumokat továbbítják a cégbíróság felé és szólnak, hogyha megtörtént a módosítás bejegyzése.

A cégmódosítás díja a drágább kategóriában 29 900 Ft + áfa. Ez a kategória abban az esetben érvényes, ha mondjuk tagcsere történik, vagy valaki át szeretné ruházni a részét másra. Ezek kicsit bonyolultabban dokumentálhatók, ezért nagyobb a költsége a dolognak, de összességében talán ezek sem vészesen drágák. Én a topcegalapitas.eu-t ajánlom, mert náluk garancia, hogy minden zökkenőmentesen sikerül.