Egy vállalkozás sok időt vesz igénybe és sosincs szabadság, mindig történhet valami és egyből készen kell állni a váratlan feladatok megoldására. Viszont időt kell szánni a kikapcsolódásra és a szórakozásra is. Hiszen nem lehetünk eredményesek akkor, ha mindig dolgozunk és sosem pihenünk. Nekem a motorozás egy nagyszerű kikapcsolódási forma, így mindig izgatottam várom, mikor mehetek ismét a pályára. Ha neked még nincs ilyen hobbid, ami el tudja feledtetni a mindennapi gondokat, akkor csak ajánlani tudom.

Úgy, mint a Székhelyszolgáltatás24-et is. Ha egyéni vállalkozás székhely miatt keresgélsz az interneten, akkor valószínűleg már szembe jött veled a Székhelyszolgáltatás24 oldala is. Ha pedig még nem nézted meg azt, hogy milyen szolgáltatást tudnak nyújtani számodra, akkor semmiképp se hagyd ki. Ezt a szolgáltatást mindenkinek csak ajánlani tudom, aki meg szeretné könnyíteni a saját dolgát. Hiszen a Székhelyszolgáltatás24-nek köszönhetően gyorsabban és egyszerűbben tudsz a vállalkozásodnak székhelyet találni és a fenntartása sem a te feladatod lesz.

A Székhelyszolgáltatás24 elvégzi helyetted a székhelyen történő kötelező feladatokat, így ez idő alatt te teljes mértékben a vállalkozásodra tudsz koncentrálni és nem kell az adminisztrációval foglalkozni.

Miért éri meg őket megbízni?

Több, mint 11 éves tapasztalattal rendelkeznek, így pontosan tudják, hogy mire figyeljenek, mit hogyan csináljanak és folyamatosan figyelik az aktuális változásokat, hogy azoknak megfelelően tudjanak eljárni. Szoros kapcsolatban állnak ügyvédi irodákkal, így mindig törvényesen és jogszerűen tudnak eljárni. Pénzügyileg a cég stabil és a Bisnode által minősítve is lett a cég. Én úgy gondolom, hogy ez már elég biztosíték lehet arra, hogy nem fog külön problémámét jelenti számunkra az, hogy egy másik cég foglalkozik a székhelyünkkel.

A Székhelyszolgáltatás24-nek köszönhetően nem kell külön adminisztrációt fenntartani és irodát bérelni. Hiszen ezt a Székhelyszolgáltatás24 megteszi helyettünk. Minden csomagot és levelet átvesznek helyettünk, így attól sem kell többé aggódnunk, hogy esetleg egy ajánlott levelet nem kapunk meg és ebből baj adódik. A leveleket elektronikus úton elküldik számunkra, a csomagokat pedig minden következő hónap elején kiküldik a kért címre. Ennek köszönhetően egy csomag és levél sem fog elfelejtődni, ők mindenre alaposan figyelnek. A hatósági személyeket pedig törvényszerűen fogadják a székhelyen. Ez sokkal barátságosabb tud lenni szerintem, mintha az otthonodba kellene beengedni a hatósági személyeket. Ha valami gond adódna a vállalkozással, akkor sem az otthonod fog bajba kerülni.

Sőt, még egy kis plusszal is kedveskednek az ügyfeleiknek: havonta 1x lehet igényelni tárgyalót, ezzel is megkönnyítve a vállalkozók életét. Hiszen ha nincs irodád, akkor bérelni kell egy tárgyalót, vagy valamilyen nyilvános helyen megtartani a fontos értekezleteket. Viszont, ha a székhelyeden tudsz ilyen értekezleteket is tartani legalább havonta 1x díjmentesen, akkor ezt mindenképp érdemes lehet kihasználni.

A honlapjuk egyébként teljes mértékben mutatja az igényességüket és azt, hogy nem adnak ki akármilyen munkát a kezük közül. Hiszen a weboldal designja nagyon szép, a színek pont jól lettek kiválasztva és egy helyen minden megtalálható, nem kell percekig keresgélni egy információt és új oldalakat megnyitni sem. Az ilyen praktikus dolgokat én nagyon szeretem, hiszen ezáltal könnyű az oldalt használni és időt is spórol nekünk. Az idő pedig nem játék, okosan kell beosztani, főleg ha az ember egyéni vállalkozás székhelyet keres.

Ha számodra is szimpatikus az, amit a Székhelyszolgáltatás24 adni tud és nincs még székhelyed, vagy szívesen váltanál, akkor a honlapjukon minden fontos információt megtalálsz. Ha iparűzési adó nélkül szeretnél székhelyet, arra is tudnak nyújtani számodra megoldást, úgyhogy már csak e miatt is érdemes lehet felkeresni őket. A székhely szabadon változtatható magyarázat nélkül, így attól sem kell aggódnod, hogy valaki az utadba áll, ha székhelyet szeretnél változtatni.

Ha megbízható csapatra szeretnéd bízni a vállalkozásod székhelyét, akkor a Székhelyszolgáltatás24-et érdemes megbízni. Nem csak tapasztaltak, de jó kapcsolatokkal rendelkeznek és téged helyeznek a középpontba. Válaszd Te is a megbízható és minőségi szolgáltatást! Bízd meg őket még ma!