A motorokat mindig is szerettem, annak ellenére, hogy én már nem motorozom. Már kicsit öregnek érzem magam hozzá, és mióta családom van, sokkal praktikusabb egy autót fenntartani, amiben a gyermekeim és a feleségem is kényelmesen elférnek.

De a motorok azért nem teljesen hagyták el az életemet. Mindig figyelemmel kísérem a motorversenyeket. Igaz, nincs túl sok időm, így elég ritka, hogy egy teljes versenyt végig tudjak nézni a televízióban, de azért az eredményekkel mindig tisztában vagyok az internet segítségével.

Eddig csak a “hagyományos” motorversenyeket érdekeltek. Tudjátok, kb. olyan mint a forma-1, csak épp motorokkal.

Egy barátom unszolására azonban elmentem élőben megtekinteni egy trial motorozást. Ezeknek a lényege, hogy az ügyes (és közben elég bátor) résztvevők a legmenőbb trükköket és manővereket hajtják végre a motorokkal.

Hát nem volt egy semmi élmény. Szinte többet voltak a levegőben, mint a földön. Én fénykoromban eléggé ügyesen motoroztam, de a közelében sem voltam ennek a szintnek, az már biztos. Azt kell mondanom, hogy a motorozás szintjének ilyen magaslatait (amit akár szó szerint is lehetne értelmezni) még soha nem láttam.

Biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az utolsó trial motorozás, amit láttam.

De annyit azért tudok, hogy ezekhez a mutatványokhoz is olyan motorgumikra van szükség, melyek makulátlan állapotban vannak.

Erről eszembe is jutott egy weboldal, mely véleményem szerint messze a legjobbnak számít ezen a piacon. Ez pedig nem más, mint a motortire.hu.

Rengeteg jó dolgot el tudnék róluk mondani, kezdve az ügyfelek iránti odaadásuktól, a kiváló weboldalukon át, az elképesztő motorgumi akció lehetőségek tengeréig, de ezekkel te is hamarosan tisztában leszel, ha teszel egy próbát az előbbi linkkel, és megtekinted a kiváló weboldalukat.

Sok motoros barátom (akik nem hagytak fel ezzel az életmóddal, mint én), csak innen hajlandó motorgumikat rendelni, ami nem lehet véletlen. Ők már öreg rókák, akik tudják mit jelent a minőség. Ezt a minőséget pedig megtalálták a motortire.hu csapatában.

A weboldaluk egyébként egészen profi (néha én is szoktam ott nézelődni, mert hátha egyszer újra lesz motorom). Minden fontos menüpont jól látható helyen van, így nem kell senkinek sem a keresgéléssel vesződnie. Valljuk be, ez egy elég kardinális dolog, ha az online kereskedelemről van szó.

De ez a gyorsaság és kényelem elmondható a termékek keresésével kapcsolatban is. Pedig nem kis feladat egy jól működő rendszert felépíteni, ha olyan eszméletlen a választék, mint náluk.

Mert bizony itt rengetegféle motorgumi megtalálható, de természetesen nemcsak a mennyiségre mentek rá, hanem a minőségre is.

Ha valaki úgy látogat fel a weboldalra, hogy egy konkrét elképzelése van arról, milyen motorgumira van szüksége, akkor nem sok időt eltöltenie azzal, hogy megtalálja azt. Elég csak megadni a fontosabb adatokat és a márkát, és a weboldal elénk is tárja azokat a motorgumikat, melyek lefedik az adott igényeket. Ez az igazi kényelem, ha az online térben történő vásárlásról van szó, igaz?

Van még valami, ami nélkül nem lenne teljes ennek a kiváló szolgáltatónak a bemutatása.

Nemcsak motorgumik forgalmazásával foglalkoznak, de fel is szerelik azokat számunkra, ha kívánjuk. Ehhez persze személyesen kell elmenni hozzájuk a gumikért, hiszen ha szállítással kérjük a terméket, akkor értelemszerűen erre nincs lehetőség.

Az már csak hab a tortán, hogy nem kevés motorgumi akció vár ránk a weboldalon, így nemcsak gyorsan és egyszerűen vásárolhatunk minőségi motorabroncsokat, de még jelentős összegeket is spórolhatunk magunknak.

Tudom, még mindig elég sokan tartanak egy kicsit az online vásárlástól, hiába van már velünk régóta.

A motortire.hu esetében azonban minden félelem alaptalan, mert ők nem csak a helyi, de a távoli ügyfeleikkel szemben is a maximális korrektségre törekednek.

A weboldalukon keresztül egyébként minden fontos információ fellelhető a szállítással és a fizetéssel kapcsolatban. Ezeknek én már utána néztem, így elmondhatom: teljesen megbízhatóak. Persze érthető, ha ennek inkább magad szeretnél utána nézni, így újra csak azt tudom javasolni, látogass fel a weboldalukra, ha nem sikerült az információéhségedet teljesen kielégítenem.