Még a középiskolából van egy nagyon jó fej barátom, Petinek hívják. Már akkor nagyon jóban voltunk, amikor osztálytársak voltunk, és ez szerencsére azóta sem változott. Ő rajong a vezetésért, mindegy hogy az autó, vagy motor. Alig várta, hogy 24 éves legyen és letehesse a jogosítványt nagy motorra is. Annyira élvezte, hogy úgy döntött ez lesz a hobbija, ezért trial motorozni kezdett. Igazából ez nem annyira veszélyes, mint amilyennek hangzik, mert itt nincs nagy sebesség, viszont a motorok jó nagyok, és jó nagyokat is lehet esni, ha valaki kezdő. Teljesen magába szippantotta ez az új sport, mindenhová csak motorral járt, még dolgozni is – van neki sajátja -. Ebből pedig az következett, hogy az autóját teljesen elhanyagolta. Október elején már letette a motort, és elővette volna az autót, de elfeledkezett arról, hogy a téli gumiabroncs, amit fel akart tenni, tönkrement. Emiatt pedig iszonyat gyorsan szüksége volt egy új gumiabroncsra. Pontosabban négyre.

Leült hát a gép elé, és felkereste a gumidiszkont.hu oldalát. Ismerősöktől már hallott róluk pozitív véleményeket és tapasztalatokat, így nem volt kérdés, hogy honnan fog vásárolni.

Először a szállítás feltételeit nézte meg, és hatalmas szerencséje volt. A leírás szerint, ha déli tizenkét óráig leadja valaki a rendelést, úgy már a következő munkanapon ki is szállítják neki a gumiabroncsokat. Önmagában ebben a helyzetben már ez is szerencse, de az csak tetézi a dolgot, hogy október első napjaiban tette le a motort, ugyanis, ha vár még két hetet, akkor a gumikra is várhatott volna még. Mert a főszezonban, ami télen október 15-én kezdődik, a megnövekedett megrendelések miatt, a szállítási idő 4-5 munkanap.

Gyorsan ki is kereste és meg is találta azt a gumit, ami neki kell, annak ellenére, hogy a gumidiszkont.hu-nál 30.000 különböző gumiabroncs közül lehet választani. De a gyorsaság az oldalon fellelhető keresők segítségének volt köszönhető.