Már nagyon, de nagyon régóta szerettem volna megvalósítani az egyik álmomat, mégpedig hogy megszerezzem az A kategóriás, korlátlan motor jogsit. Ez eddig azért nem jött össze, mert 24 éves kor alatt nem letehető, ráadásul idő és pénz szűkében is voltam, ezért egy darabig le kellett mondanom róla. Most viszont eljött az idő, néhány hónappal ezelőtt elvégeztem a szükséges képzéseket és vizsgálatokat, és végre valahára megkaphattam a hőn áhított jogsit. A motor szerencsére már korábban megvolt, ugyanis a szüleim segítségével még tavaly vásároltam egyet, de azóta csak a garázsban pihengetett. Szerettem volna felhőtlenül kiélvezni az új szerzeményt, és a nyárra egy motoros utazást is beiktatni. Nagy volt tehát az öröm és lelkesedés részemről.

Ez az idill viszont sajnos nem tartott túl sokáig, ugyanis a múlt héten elromlott otthon a kazán, ami egyszerre szolgáltatja a fűtést és a melegvizet is. Tisztában voltam vele, hogy milyen nehéz igazán jól képzett, megbízható szerelőt találni, aki nem csak lehúzni akar, úgyhogy egy kicsit kétségbe is estem miatta. Hogy mennyibe fog ez nekem kerülni?! Hiába kérdeztem körbe barátokat, sajnos senki sem tudott normális szerelőt ajánlani, úgyhogy inkább végül a Google-t hívtam segítségül.

Így keveredtem a vizgazfutesszerelo24 honlapjára, akikben szerencsére nem kellett csalódnom. Elsőre máris szimpatikus volt a weboldaluk, hiszen a már a fejlécük is azt hirdeti, hogy több mint 30 évnyi tapasztalattal, valamint 0-24 órás telefonos ügyelettel rendelkeznek, azaz gyakorlatilag bármikor elérhetőek. És mingezek mellett már akár 1 órán belül is ki tudnak szállni, ha a szükség úgy hozza. Mindez túl jól hangzott, hogy igaz legyen, de azért tovább nézelődtem az oldalon. Láttam, hogy egy rendszeresen frissített, igényes dizájnnal és tartalommal ellátott weblapról van szó, tehát egy legitim cég állhat mögötte. Nagyon sok hasznos infót találtam a különböző próblémákról, amelyeket meg tudnak oldani. Ami viszont megfogott engem, az volt, hogy ha a helyszínre érkezve nem csak megvizsgálják a készüléket, hanem bármilyen szerelést is végeznek, akkor nem kérnek el külön kiszállási díjat. Ez nekem egy oylan kiadás után, mint a motoros jogsi, nagyon is jól jött. Jelen helyzetben minden fillér számít.

Nem is vártam tovább, felhívtam őket, hogy időpontot egyeztessek velük. Elsőre sajnos nem sikerült elérnem őket, de láttam az oldalon, hogy egy űrlapon keresztül van lehetőség visszahívást is kérni. Ezt ki is töltöttem, és kisvártatva csörgött is a telefonom – természetesen a vizgazfutesszerelo24 hívott vissza az oldalon ígértek szerint. Elmeséltem, hogy milyen ügyben keresném őket, és hogy szeretném, ha minél hamarabb kijönnének rendbetenni a kazánt. Szerencsém volt, ugyanis már aznap délután ki tudtak hozzám jönni.

A mester nagyon tudatos volt, nem is teketóriázott, egyből nekiállt a szerelésnek, amint kiérkezett. Nem is tartott túl sokáig ez a folyamat, másfél óra múlva már boldogan búcsúztam el tőle. Már nem azért voltam boldog, hogy elment, mert olyan borzasztó lett volna. Hanem azért, mert végre újra működött a kazán!

Én mindenkinek javasolnám, aki hasonló problémával találkozik, hogy keresse fel a vizgazfutesszerelo24 telefonos ügyeletét. Nagyon megbízhatóan dolgoznak, és ráadásul nem csak Budapestre vállalják a kiszállást, hanem Pest megye számos kisebb településén is. Csakis ajánlani tudom őket.