Amikor megismerkedtem a párommal, majdnem sokkot kaptam, amikor elmondta, hogy motorozik, és nem csak úgy az utakon, hanem az erdőben, sziklákon, sárban. Valamint, hogy ha ez nem lett volna elég, akkor még néha amatőr, fél amatőr versenyeken is szokott indulni. Idő kellett ahhoz, hogy megszokjam a motorozási szenvedélyét, de már beláttam, hogy ez őt kikapcsolja, így én is megszerettem, és drukkolok neki, a versenyek alkalmával, ha pedig csak kedvtelésből megy motorozni, akkor is szorítok érte. Rengeteg barátja lett a motorozásnak köszönhetően, akikkel nem csak a motorozás a közös téma. Egyik barátja mesélte, hogy a minap rendelt tonert az otthoni nyomtatójukban, mivel ők otthon is szoktak nyomtatni, és fogyó eszköz. Amin nagyon meglepődtünk, hogy nem egy darab tonert rendelt, hanem rögvest hármat. Azon a koncepción volt, hogy a toner, mint olyan eláll, és nem lesz baja, hogy ha nem rögtön kerül bele a nyomtatóba.

De miért is juthatott arra az elhatározásra, hogy nyomtatóba való tonert fog venni. Nem más miatt, minthogy talál egy remek céget, akik olyan fantasztikus áron forgalmazzák a tonereket, hogy kár lett volna csak egy darabot beszerezni tőlük. Az internet tud néha meglepetést is okozni azzal, hogy ténylegesen egy jó céget dob fel – jelen esetben a nyomtatoalkatresz.hu-t -, ahonnan megéri vásárolni, mert igen jó minőségben és jó áron forgalmazzák a termékeiket. A honlapjukon még egy nyugdíjas is el tud igazodni, és meg tudja találni azt a terméket, tonert amely a nyomtatójába illik. Ehhez a cég mindenféle segítséget megad, ahogy megadta azt a párom barátjának is, hiszen azt mesélte 5 perc sem volt az oldal megtalálásától kezdve a rendelés leadása. Hiszen, hogy ha mindent tud a vásárló a nyomtatójáról, mint olyan, márka és típus akkor nyert ügye van. Ennyi kell csupán, hogy a cég remek kínálatai közül meg tudja azt rendelni, ami számára hiány otthon. Könnyű kezelés nem utolsó sorban az is hozzájárul a toner kiválasztásához. De aki nem annyira járta a toner rendelés világában, annak a cég számos segítséget biztosít, mint olyan, a termékleírásuk a párom barátja szerint nagyon kimerítő, azt elolvasva mindenre fény derül, valamint az sem elhanyagolható, hogy fényképekkel látják el a termékeket. Egy igazi webshop ilyen, nincs alűr, mindent elkövet a cég, hogy a vásárlóik érdekeit szolgálják. A legjobb minőségű tonereket forgalmazzák, remek áron. Ennél szerintem egy vásárlónak nem is kell több, de lehet mégis, amit még a párom barátja mesélt, hogy olyan akciókkal készülnek a vásárlók számára, hogy 2 és 3 darab vásárlás esetén egyre kedvezőbbek az árak, értve ezalatt a színes és fekete tonereket, valamint az utángyártott és eredetiket is.

Párom barátja kicsit elgondolkodott azon, hogy melyiket is válassza, nem volt semmilyen fenntartása az utángyártott tonerrel szemben, de mégis úgy döntött, hogy most eredetit a gyártó által forgalmazottat fogja megrendelni, ha azzal elégedett lesz, akkor jöhet az utángyártott kipróbálása, hogy azzal hány lapot tud majd nyomtatni. Megrendelte a tonereket, és olyan szerencsés időpontban adta le a rendelést, hogy már másnap meg is érkezett a szállítmány. A házhoz szállítás ingyenes volt, ez is a tonert forgalmazó céget dicséri, hiszen ritka az ilyen, és ehhez hasonló vásárlóknak szóló kedvezmény. A párom barátai nagyon elégedettek a céggel, máskor is innen fognak rendelni, és ajánlják őket mindenkinek.