Egyik kedves ismerősöm motoros kirándulásra invitált. Szeretem a sebességet és az izgalmakat, így örömmel mondtam igent. A közeli vidéken kirándultunk, kanyargós erdei utakon és romantikus várromok között. Az egyik pihenőnél viszont észrevettem, hogy a hátizsákomnak nyoma veszett. Szerencsére a pénzem, az irataim és a telefonom mind a bőrdzsekimben voltak és nagy-nagy szerencsére a lakáskulcsom is. Így olyan nagy kár nem esett, viszont sajnáltam a táskámat, mert egy régi kedvencem volt, ami a szívemhez nőtt az idők során.

A kirándulásról hazaérve fel is kerestem a kedvenc táska webáruházamat, az annataska.hu-t hogy új hátizsákot szerezzek magamnak. Én nagyon szeretem a bőr hátizsákokat és most kifejezetten feketét kerestem, olyasmi fazonút, amilyen az elvesztett hátizsákom is volt. Egy Tamaris táska volt a befutó számomra. De nemcsak Tamaris táskák, hanem Jana, Bugatti, Kimmidoll, Anekke darabok is megtalálhatók, ezek hasonlóképpen igényes, megbízható márkák.. Sok itteni márkát nem ismertem korábban, de a gyűjteményem szépen gyarapodott az idők során. Minőségi, időtálló táskákra, pénztárcákra, övekre tettem szert, melyek stílusosak és nem utolsó sorban az áruk is nagyon kedvező.

Nemcsak márkák, de színek, minták, anyagok és stílusok tekintetében is nagyon bőséges a kínálat. Ha táskákról van szó, sokunknak először a hölgyek jutnak eszébe, de itt bátran válogathatnak maguknak az erősebbik nem képviselői is. Én is szereztem már be innen táskát, pénztárcát és övet is a család minden tagjának, de még ajándékba rokonoknak, barátnőknek is. Általában a legnagyobb sikert a Tamaris táskák szokták aratni, mert sok barátnőmmel azonos az ízlésünk és jól tudom, hogy táskákban milyen színek, stílusok és fazonok azok, melyekkel nem nyúlok mellé és garantált az örömszerzés.

Emellett az árak alacsonyak, mindig vannak akciók, és a vásárlások végösszegei hűségpontok felhasználásával tovább mérsékelhetőek. Ráadásul a kiszállítás 15.000.- Ft végösszegű vásárlás felett ingyenes.

Ezúttal sem kellett csalódnom az annatáskánál lebonyolított vásárlásom során, maximum kellemesen. A szép új hátizsákomhoz jó áron, gyorsan jutottam hozzá. Azóta is nagy becsben tartom és nagyon vigyázok rá, nehogy elveszítsem mint az elődjét, akkor sem ha motoros kirándulásra megyek.